Supradyn imuno boost šumeće tablete

SKU 346051 Kategorija

Supradyn Imuno boost je dodatak ishrani koji sadrži vitaminime C, D i cink. Preporučuje se za svakodnevnu podršku imuniteta posebno kada je povećano psiho-fizičko opterećenje i u hladnim mesecima(prehlada, nedostatak vitamina D).

 

Dostupnost: Na zalihama

1.236,48 rsd cena sa PDV-om

Supradyn Imuno Boost je dodatak ishrani koji sadrži vitaminime C, D i cink. Preporučuje se za svakodnevnu podršku imuniteta posebno kada je povećano psiho-fizičko opterećenje i u hladnim mesecima(prehlada, nedostatak vitamina D).

– Vitamin C deluje kao antioksidans zato pomaže u očuvanju i jačanju imuniteta.

Vitamin C spada u esencijalne vitamine, organizam ga ne može sam proizvesti već se mora unositi putem hrane. Svakodnevno uzimanje vitamina C je od velike važnosti za dobro zdravlje i vitalnost, održava pravilan rad imunog sistema i vraća izgubljenu energiju.

– Vitamin D  – poznate su brojne značajne funkcije vitamina D. Najbitnija funkcija je jačanje imunog sistema. Kada nema dovoljne količine ovog vitamina, organizam je u velikoj opasnosti od nastanka problema sa kostima.

– Cink učestvuje u aktivaciji 200 enzima u organizmu. On učestvuje u njihovoj sintezi , ali i u njihovoj katalitičkoj funkciji tj. on je neophodan za određeni metabolički proces , ali se u tom procesu ne troši. Cink ima zaštitno dejstvo – štiti ćelije od oštećnja koje stvaraju slobodni radikali i  veoma je značajan za metabolizam polnih hormona (npr. testosteron), hormona štitne žlezde, hormona rasta, insulina i prostaglandina.

Pakovanje sadrži 20 šumećih tableta sa ukusom pomorandže.

Brand

Bayer

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Supradyn imuno boost šumeće tablete“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *