Passival

Biljni preparat za smirenje, nesanicu i nervozu.
Po sastavu je jedan od najjacih preparat na trzisu a pokazao se kao odlican.

 

Dostupnost: Na zalihama

1.397,76 rsd cena sa PDV-om

 

PAKOVANJE:    Proizvod sadrzi 20 tableta u blisteru (primamo pakovanje), upakovanih u slozivu kartonsku kutiju od lakiranog kartona (sekundamo pakovanje).

PROIZVODAC: za SO. GI. Pharma s.r.l. Via Daniele Manin n. 9/a, 90139 Palermo, Italy, proizvodi FMC s.r.l. Via casilina Sud 69/e, Ferentino, Italy

STATUS U ZEMLJI PROIZVODACA: dijetetski suplement

NAMENA PROIZVODA: Proizvod Passival, tahlete je od strane proizvodaca deklarisan kao dijetetski suplement sa ekstraktima pasiflore, kamilice, belog gloga, maticnjaka, nane i hmelja, namenjen opustanju i snu. Pasiflora doprinosi odmoru, relaksaciji, spavanju i smirenom ponasanju. Glog doprinosi relaksaciji i uspavljivanju. List maticnjaka doprinosi smirenju, laksem uspavljivanju, zdravom snu i odmoru. Hmelj svojim umirujucim dejstvom doprinosi dobrom snu.

PREPORUCENA UPOTREBA PROIZVODA: Odrasli: Popiti 2 puta dnevno po 1 tabletu.

NAPOMENE: Preporucene dnevne doze se ne smeju prekoraciti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnotezenu ishranu! Cuvati van domasaja dece.

UPOZORENJA: Proizvod ne treba da uzimaju osobe alergicne na biljke iz porodice Asteraceae, iii na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mladim od 18 godina. Osobe na nekoj hronicnoj medikamentoznoj terapiji, pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara, iii farmaceuta. Proizvodi na bazi gloga su usled mogucih interakcija kontraindikovani kod osoba na terapiji kardiotonicnim glikozidima, lekovima iz grupe beta-blokatora i antiaritmicima. Zbog sedativnog (uspavljujuceg) dejstva, ovaj proizvod ne treba uzimati najmanje 2 sata pre voznje, upravljanja spravama i masinama, kao i drugim

radnjama u kojima se zahteva visoka koncentracija. Nije dozvoljena upotreba u kombinaciji sa drugim lekovima sa sedativnim, hipnotickim i antipsihotickim svojstvima.

NACIN CUVANJA: Cuvati u originalnom pakovanju, zasticeno od svetlosti  i vlage na temepraturi do 25°C.

Tekst deklaracije proizvoda Passival, tablete je u skladu sa zahtevima Pravilnika o zdravstvenoj ispravnosti dijetetskih proizvoda (Sluzbeni glasnik RS broj 45/2010, 27/2011, 50/2012, 21/2015, 75/2015, 07/2017, 103/2018) i Pravilnikom o deklarisanju, oznacavanju i reklamiranju hrane (Sluzbeni glasnik RS broj 19/2017 i 16/2018) i nalazi se u prilogu strucnog misljenja i kategorizacije proizvoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand

SoGi

SoGi je italijanska farmaceutska kuca koja se bavi iskljucivo fitofarmacijom. Svi njihovi proizvodi su na bazi biljaka.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Passival“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *