Isla medic acute pastile

SKU 345635 Category

Isla medic acute pastile sadrže Hydro+ formulu (kompleks hidrogela i hijaluronske kiseline) i ekstrakt islandskog lišaja.

Primenom pastila dolazi do pojačanog lučenja pljuvačke, iritirana sluznica se regeneriše i ublažavaju se tipični simptomi prehlade poput bolova u grlu i otežanog gutanja.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 6 godina: 1 pastilu polako rastopiti u ustima, po potrebi, do 6 pastila dnevno.

Availability: In stock

615,00 rsd cena sa PDV-om

Jedna pastila sadrži vodeni ekstrakt islandskog lišaja, karbomer, ksantan gumu, natrijum-hijaluronat. Jedna pastila sadrži 1050 mg zamene za šećer = 0,09 BU.Isla medic hydro+ pastile sadrže Hydro+ formulu – kompleks hidrogela i hijaluronske kiseline.
Zahvaljujući sposobnosti polisaharida ksantan gume da vezuje vodu i specifičnoj sposobnosti bubrenja sredstva za geliranje karbomera, formira se zaštitni film koji prekriva nadraženu sluznicu. Hijaluronska kiselina poseduje specifične osobine stvaranja hidrirajućeg filma na površini sluznice. Laganim otapanjem pastile u ustima oslobađaju se sluzi koje kao balzam oblažu sluznicu usta i grla i imaju blagotvorno dejstvo. Rezultat je pojačano lučenje pljuvačke, iritirana sluznica se sama regeneriše, a ublažavaju se tipični simptomi prehlade poput bolova u grlu i otežanog gutanja.

Kada se koriste Isla medic acute pastile?

  • Za ublažavanje tipičnih simptoma prehlade poput bolova u grlu i otežanog gutanja.
  • Kod suvoće usta i iritiranosti glasnih žica.

Između ostalog, ove tegobe mogu biti posledica neproduktivnog suvog kašlja koji potiče od iritirane i suve oralne sluznice.

Upotreba : Odrasli i deca starija od 6 godina: 1 pastilu polako rastopiti u ustima, po potrebi, do 6 pastila dnevno.

Rok upotrebe i skladištenje: Čuvati na suvom mestu na temperaturi do 25°C. Rok upotrebe je utisnut na kartonskoj kutiji i na blisteru.

Brand

Isla

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Isla medic acute pastile”

Your email address will not be published. Required fields are marked *