Inhalator za decu ultrazvučni

SKU 346675 Kategorija

Inhalator za decu Feellife Air Angel ima izuzetne karakteristike koje ga izdvajaju: emituje čestice veličine od svega 2-5 µm koje sa lakoćom distribuiraju lek kroz cela pluća, džepnog je formata i težine od 100 g što omogućava lako nošenje, skoro nečujan rad omogućava inhalaciju na svakom mestu (u školi, na putovanju i dr.), Li baterija za 3000 punjenja čini ga izuzetno ekonomičnim, jednostavan je i bezbedan za samostalno korišćenje od strane dece, ne pregreva lekove već ih dovodi na idealnu temperaturu do 45 o C.

Dostupnost: Na zalihama

9.751,50 rsd cena sa PDV-om

Inhalator za decu Feellife Air Angel, je medicinski uređaj najnovije MESH ultrazvučne tehnologije i sa jedinstvenim sitom od titanijuma.
Specijalno je dizajniran na način da olakša prihvatanje terapije od strane dece uz pomoć: mogućnosti snimanja muzike po izboru, okupiranja pažnju svetlom prilikom  terapije, privlačnim oblikom koji prikriva namenu i sl. Pored kvaliteta garantovanog od strane tehnološko lidera ima i izuzetan skup karakteristika koje ga izdvajaju: emituje čestice veličine od svega 2-5 µm koje sa lakoćom distribuiraju lek kroz cela pluća, džepnog je formata i težine od 100 g što omogućava lako nošenje, skoro nečujan rad omogućava inhalaciju na svakom mestu (u školi, na putovanju i dr.), Li baterija za 3000 punjenja čini ga izuzetno ekonomičnim, jednostavan je i bezbedan za samostalno korišćenje od strane dece, ne pregreva lekove već ih dovodi na idealnu temperaturu do 45 o C, lak je za
održavanje i iskorišćava i do 99% lekova. Opremljen je: maskom za decu, piskom, vrećicom za odlaganje i USB punjačem. Moguće je dodatno naručiti AC priključak i dodatne posude za lekove. Garancija 2 godine.

Brand

Lotus NL

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Inhalator za decu ultrazvučni“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *