Harmony flaster

SKU 346800 Category

Flaster Harmony je inovativni proizvod kvantne medicine namenjen podršci i obnavljanju energetske i hormonske ravnoteže ženskog organizma.
Flaster sadrži kombinaciju frekvencija koje podstiču ravnotežu hormonskog sistema žena i mogu ublažiti posledice izazvane disbalansom hormona.
Istraživanja i pozitivna korisnička iskustva pokazuju da ovaj flaster može pomoći u slučajevima neredovne menstruacije, PMS-a, tegoba u periodu menstruacije i ovulacije, promena raspoloženja, valunga u menopauzi. A moze se koristiti i u slučajevima umora, depresije, razdražljivosti, poremećaja spavanja, gubitka libida, dobijanje telesne težine i sličnog, koji su posledica hormonske neravnoteže u perimenopauzi i menopauzi.

Availability: In stock

4.333,00 rsd cena sa PDV-om

Kada i kako se upotrebljavaju Harmony flasteri

 

Postizanje hormonske ravnoteže zahteva vreme i odredene promene u načinu života, stoga se preporučuje dugotrajno korištenje Harmony flastera, uz više hidratacije, zdravu ishranu, kretanje i uz flzičku aktivnost.

Flaster se upotrebljava kao privremena tetovaža, vodootporan je i traje 5 do 10 dana, u zavisnosti od lokacije.

Na suvoj koži i bez trljanja flaster moze trajati i nekoliko nedelja. Mesto lepljenja i kolicina flastera zavise od potrebe.

Neredovna menstruacija i opšta hormonska neravnoteža

Za nepravilan menstrualni ciklus preporučuje se dugotrajna upotreba flastera Harmony od nekoliko meseci.

Mogu se postaviti na akupunkturnu tacku SP6 koja se nalazi na unutrašnjoj strani noge, četiri prsta iznad članka, na područje materice, oba jajnika ili na stomak, dva prsta ispod pupka. Sve gore navedene tačke podržavaju redovne menstrualne cikluse i ravnotežu hormonskog sistema žena. Flastere Harmony možete stalno primenjivati na jednoj od ovih tačaka ili menjati tačke svake nedelje.

PMS i menstrualne tegobe

U slucaju predmenstrualnog sindroma nalepite flaster Harmony na donji stomak u području jajnika ili materice, u zavisnosti od toga gde su simptomi najprisutniji – u slučaju nadimanja i grčeva na predeo materice, a u slučaju tegoba sa jajnicima na jajnike. Ako imate jake grčeve, preporučuje se kombinacija sa Recovery flasterom, koji stavljate na bolni deo.

Perimenopauza i menopauza

Ako imate neredovne menstruacije i izrazen PMS, promene raspoloženja, umor, nesanicu, dobijate na težini, možda čak i valunge, moguče da ste u periodu perimenopauze. Ove tipične oscilacije kod žena nastaju zbog opadanja polnih hormona koji se mogu regulisati korišćenjem Harmony flastera sa frekvencijama.

Harmony flasteri mogu umiriti i ublažiti intezivne simptome i produžiti funkcionisanje hormonskog sistema dok god u telu postoji potencijal za proizvodnju polnih hormona. Posle ovog perioda, prelazak u menopauzu ce takode biti laksi.
Preporučuje se lepljenje na istim tačkama kao u slučaju neredovne menstruacije, a za bolji učinak, nekoliko flastera na različitim tačkama istovremeno.

Kombinovanje sa drugim flasterima i terapijama

Kombinacija razliičtih vrsta flastera sa frekvencijama može dati efekasnije rezultate. Harmony flaster se može kombinovati sa Recovery flasterom u slučaju bolova, a sa B.E.Well flasterom u slučaju promene raspoloženja, niske energije i iscrpljenosti. Takođe ih je moguće kombinovati i sa drugim terapijama.

 

Brand

Biofield Care

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Harmony flaster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *