Diurfito

Preparat se upotrebljava kod urinarnih infekcija, otoka nogu, ucestalog mokrenja.

Dostupnost: Na zalihama

1.854,72 rsd cena sa PDV-om

PAKOVANJE: Proizvod sadrzi 4 blistera sa po 15 tableta u blisteru (primarno pakovanje), upakovanih u slozivu kartonsku kutiju od lakiranog kartona (sekundarno pakovanje).

PROIZVODAC: za SO. GI. Pharma s.r.l. Via Daniele Manin n. 9/a, 90139 Palermo, Italy, proizvodi FMC s.r.l. Via casilina Sud 69/e, Ferentino, Italy

STATUS U ZEMLJI PROIZVODACA: dijetetski suplement

NAMENA PROIZVODA: Proizvod Diurfito, tablete je od strane proizvodaca deklarisan kao dijetetski suplement sa javanskim cajem, ananasom, brezom i lipom, namenjen urinarnom traktu.

PREPORUCENA UPOTREBA PROIZVODA: Odrasli: Popiti 2 puta dnevno po 1 tabletu, najbolje izmedu obroka uz uzimanje dosta tecnosti.

NAPOMENE: Preporucene dnevne doze se ne smeju prekoraciti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnotezenu ishranu! Cuvati van domasaja dece.

UPOZORENJA: Proizvod ne treba da uzimaju osobe alergicne na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mladim od 18 godina. Upotreba je kontraindikovana kod osoba sa edemima, usled oslabljene bubrezne iii srcane funkcije. Osobe na terapiji antikoagulantnim i antitrombotickim lekovima mogu da uzimaju proizvode sa bromelainom uz veliki oprez i uz konsultacije sa lekarom.

NACIN CUVANJA: Cuvati u originalnom pakovanju, zasticeno od svetlosti vlage na temperaturi do 25°C.

 

 

 

 

Brand

SoGi

SoGi je italijanska farmaceutska kuca koja se bavi iskljucivo fitofarmacijom. Svi njihovi proizvodi su na bazi biljaka.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Diurfito“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *