Isporuka i plaćanje

ISPORUKA

Planirano vreme isporuke od trenutka kreiranja porudžbine je 1-5 radnih dana na teritoriji Republike Srbije, putem kurirske službe Post Express. Isporuka se ne vrši tokom državnih praznika koji su definisani kao neradni dani, kao ni na adrese u inostranstvu.

Dostavu/isporuku za porudžbine do 4500 dinara plaća kupac i poštarina zavisi od težine pošiljke prema zvaničnom cenovniku postekspresa, uzimajući u obzir i poštarinu otkupnog dokumenta koja je minimalno 50 dinara.

Naplata otkupnih iznosa vrši se po ceni od 36 RSD u slučaju plaćanja dostave pouzećem. Cena dostave/isporuke je do 296 dinara za pakete do 5 kg, za pakete mase preko 5 kg svaki dodatni kilogram se naplaćuje 24,63 dinara po kilogramu.

 

Za sve porudžbine preko 4500 dinara isporuka je besplatna.

 

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate putem  e-maila:


apotliv1@gmail.com

 

Plaćanje pouzećem gotovinski, u trenutku isporuke

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, u obavezi ste da paket koji Vam bude dostavljen na adresu platite kuriru na licu mesta. Imajte u vidu da kurir možda neće imati sitnog novca da Vam vrati kusur, te se potrudite da imate tačnu sumu za plaćanje koja je navedena u potvrdi porudžbine koji ste dobili.