Isporuka i plaćanje

ISPORUKA

Planirano vreme isporuke od trenutka kreiranja porudžbine je 1-5 radnih dana na teritoriji Republike Srbije, putem kurirske službe Post Express. Isporuka se ne vrši tokom državnih praznika koji su definisani kao neradni dani, kao ni na adrese u inostranstvu.

Dostavu/isporuku za porudžbine do 3000 dinara plaća kupac i ona iznosi 350 dinara ukoliko je kupac platio karticom, odnosno 296 dinara ukoliko kupac plaća pouzećem.

Naplata otkupnih iznosa vrši se po ceni od 36 RSD u slučaju plaćanja dostave pouzećem i odatle razlika u ceni u odnosu na plaćanje karticom. Cena dostave/isporuke je do 296 dinara za pakete do 5 kg, za pakete mase preko 5 kg svaki dodatni kilogram se naplaćuje 24,63 dinara po kilogramu.

Za sve porudžbine preko 3000 dinara isporuka je besplatna.

Za više informacija, molimo Vas da nas kontaktirate putem  maila:
apotliv1@gmail.com

PLAĆANJE

U mogućnosti ste da odaberete:

1. Plaćanje pouzećem gotovinski, u trenutku isporuke

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje pouzećem prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, u obavezi ste da paket koji Vam bude dostavljen na adresu platite kuriru na licu mesta. Imajte u vidu da kurir možda neće imati sitnog novca da Vam vrati kusur, te se potrudite da imate tačnu sumu za plaćanje koja je navedena u potvrdi porudžbine koji ste dobili.

2. Plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu

Ukoliko ste se odlučili za plaćanje Vašom platnom karticom (Dina, Visa, Master i Maestro) online, prilikom poslednjeg koraka pre potvrde kupovine, sistem će Vas preusmeriti na sigurnosni link Komercijalne banke Srbija gde unosite podatke o svojoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneti i ne mogu se menjati.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose u zaštićenoj (kriptovanoj) formi. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje prihvatilac platnih kartica, Komercijalna banke Srbija , pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

AU Livada je zabranjeno prodavanje, naručivanje, obezbeđivanje illi razmena podataka potrošača ili informacija o platnoj kartici u bilo kojoj formi trećoj strani, sem ako to nije Banka ili nadležni državni organi. Lični i adresni podaci potrošača koji se predočavaju AU Livada prilikom procesa kupovine smatraju se poslovnom tajnom.